Particulier

Wedstrijdreglement ‘Win de Vepa Vespa’

Algemeen
Deze wedstrijd ‘Win de Vepa Vespa’ wordt georganiseerd door Vepa Sanitair met maatschappelijke zetel te Karnemelkstraat 11, 9060 Zelzate. Deze voorwaarden hebben betrekking op de ‘Win de Vepa Vespa’ wedstrijd en zijn gedurende de wedstrijd te vinden op de website van Vepa Sanitair. Door deelname aan deze winactie ga je akkoord met deze actievoorwaarden.

Periode
De wedstrijd start op vrijdag 20 september 2024 en loopt tot en met zondag 20 oktober 2024. De bekendmaking zal gebeuren op maandag 21 oktober 2024.

Wie kan er deelnemen?
De wedstrijd staat open voor iedereen die:

  • Bij de start van de actie (vrijdag 20 september 2024) minstens 18 jaar is;
  • Woonachtig is in België;
  • Beschikbaar is om op maandag 21 oktober 2024 langs te komen in de toonzaal in Wetteren, Vijverstraat 23A.

Uitgesloten van deelname zijn:

  • Personeelsleden en medewerkers van Vepa Sanitair en met haar gelieerde vennootschappen;
  • Hun gezinsleden en hun familieleden tot de derde graad;
  • Elke persoon die direct of indirect aan de organisatie van deze actie verbonden is.

Iedere persoon kan slechts één keer aan de wedstrijd deelnemen. Indien wij vaststellen dat u meer dan één keer heeft deelgenomen, zullen alle deelnames als ongeldig worden beschouwd en zal een eventuele gewonnen prijs niet worden toegekend.

Verloop van de wedstrijd

Vanaf vrijdag 20 september 2024 zal de wedstrijd worden aangekondigd via sociale media en op vepasanitair.com. Vanaf die dag kan je dus meedoen aan de wedstrijd tot en met zondag 20 oktober 2024.

Hoe kan je winnen?
Like de winactie reel en volg Vepa Sanitair op Facebook en Instagram. Tag iemand in de post waarmee je een Vespa ritje wil doen. En share de post in je verhaal. Wil je extra kans maken? Ga dan naar de toonzaal in Wetteren en neem een foto in het Vepa bad aan de bestickerde ruit van de toonzaal.

Op maandag 21 oktober 2024 wordt de winnaar bekendgemaakt op onze sociale media kanalen. 

De prijs
De winnaar wint een Vespa PK 50 XL, bouwjaar 1982, 2takt. De winnaar zal gecontacteerd worden door Vepa Sanitair op Instagram of Facebook voor verdere afspraken omtrent de Vespa. De prijs kan afgehaald worden na de bekendmaking op maandag 21 oktober 2024 in de toonzaal in Wetteren.

De prijs kan uitsluitend worden toegekend aan de winnaar en is dus niet overdraagbaar. De prijs is ondeelbaar en moet aanvaard worden zoals deze wordt toegekend. De prijs kan niet afgestaan worden, te koop aangeboden of ingeruild voor een som geld.

Vepa Sanitair kan niet aansprakelijk worden gehouden voor gebeurlijke ongevallen of schade die (on)rechtstreeks met de prijs verband houdt.

Privacy
De persoonsgegevens die Vepa Sanitair verkrijgt in het kader van de winactie, zijn noodzakelijk voor de deelname aan de actie. Deze zullen vertrouwelijk en conform met de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld.
De persoonsgegevens zullen niet worden verkocht aan derden noch op enige andere wijze aan derden ter beschikking worden gesteld.

Win de Vepa Vespa

Mis je zomer? Breng het vakantiegevoel terug en win een retro Vespa! Meer weten?

Win de Vepa Vespa

Mis je zomer? Breng het vakantiegevoel terug en win een retro Vespa! Meer weten?